Mateo Jurčić je kreativac koji gaji veliku ljubav prema video produkciji. Sve što zna, naučio je sam uz pomoć Interneta na kojem je proveo tisuće sati upijajući znanje od najvećih stručnjaka. Njegova strast prema poslu ga tjera da kroz učenje i usavršavanje bude svakim danom sve bolji.

Sposoban pronaći inspiraciju u naizgled običnim prizorima, On i sam želi inspirirati druge kroz svoja djela i pokazati da su očaravajući kadrovi svuda oko nas. Njegova misija je da objektivom kamere izazove duboke emocije i omogući ljudima da vide ljepotu i vrijednost tamo gdje ih sami ne bi vidjeli.

Sa preko 200 video projekata iza sebe, Mateo je stekao dovoljno iskustva u kreiranju strategija s kojima uspješno zna kako prijeći put od ideje do završnog proizvoda. Sposoban je prepoznati vaše potrebe i stvoriti priču koja najbolje odgovara vašem brendu. Uz pomoć njegove Mateove kreativnosti i vještine, prenesite svojoj publici snažnu poruku koja će je emocionalno povezati s vašim brendom i ostaviti nezaboravan utisak.